I had a little frog once

Vill se bröllopsfotografen, den ska tydligen vara skitbra. Samma regissör som Smala Susie, samma skådisar också! Den måste helt enkelt vara bra! :)

I lördags var det en galen kväll för min del. Vi drog till Jens polare, där vi var kanske 15 pers. Det var najs (och ganska suddigt o vingligt efter ett tag xD)
Söndagen ägnade vi åt att kolla på film - Coraline. Ganska obehaglig! Men Tim Burton är grym.
Sen drog jag hem med buss, flyg, tåg och hämtades av mamma i stälje.

Nu är jag jättetrött, borde plugga lite men orkar inte! Fan, känner att jag kommer halka efter igen..

Vill bara glömma, men hur ska jag kunna göra det?


hem

Snart ska man ta bussen till flyget och hem.. Men kommer inte komma hem förrän typ halv 8, ska vänta på centralen i stockholm i 2 timmar!

Riktigt seg just nu, hoppas jag blir lite piggare..

Stan

Gått på stan idag, tycker dock inte att man hann med så mycket. Vi kom inte ut förrän vid 1 (skyll på mig, jag sov till halv 12!) och sen var det grymt mycket folk ute så det var långa köer i affärerna osv. Men det var ändå lite mysig stämning med julpynt, mycket folk och halvskymning vid 2 på dagen.
Nu har jag duschat och ska göra mig iordning för middag och utgång. Hoppas det blir en lyckad kväll :)

Förresten vill jag beställa massa bilder som jag kan sätta in i ett fotoalbum, det är roligare än att ha alla bilder på datorn!

Ser att det är några som läser min blogg, trots att den eg. är till för mig själv. Skulle vara kul att veta vilka det är :)

Umeå

Jag skiter i skolan idag. Det känns lite meningslöst att dra runt på den där stora väskan, in i en trång buss, upp till skolan för att sedan bara gå en lektion!
Min buss går från Trosa 10.00, hoppar på SJ tåg i vagnhärad. I Stockholm C åker jag Arlanda Express till flygplatsen. Kommer väl vara där runt 13.00 och sen åker mitt flyg 14.30.
Lite nervöst är det, med incheckning och allt. Men det ska nog gå bra!
Anländer till Umeå flygplats 15.35 och tar en buss därifrån hem till Jens och Lina.

Håller på att skriva min novell. Valde ett ämne som dels är väldigt jobbigt för mig att ta upp, psykiskt, men samtidigt tror jag det är väldigt bra för mig att gå igenom det. Sedan är det också relativt lätt att skriva om eftersom jag skriver utifrån egna erfarenheter.
Det får bli som det blir, jag lyckades iallafall skriva 1.5 A4 sida på en timme, ganska duktigt! ;)

Den här låten stämmer grymt bra in på mig just nu:



Men ska jag vara ärlig så har jag inte mått såhär bra på hela hösten. Har blivit väldigt motiverad till skolan, positivt! Har börjat ta upp gitarrspelandet lite också, trots att jag suger! ;)


packa

Håller på att packa till imorgon.. Frågan är vad man ska ha med sig, blir antagligen mer än jag egentligen behöver.
Ska plugga lite också, känner mig så jävla duktig! Pluggade hela kvällen igår - skrev svenska novell och gjorde klart powerpointen - och ska rita klart min serie nu. Värsta Vilda Western dramat med en bandit som skjuter ner en sheriff på en pub och rider iväg med pengarna. Jag är kreativ!

Gått runt som en zombie eller något idag. Typ inte hängt med alls på någonting, tror folk har tyckt att jag har varit lite skum. Men vafan, sover man för lite och inte äter någon lunch (ja ellen, jag vet att jag är dum i huvudet ;)!) så blir man inte precis pigg. Drack lite cola och åt en choklad på eftermiddan, det gjorde susen!

Vi har grymt mycket i skolan just nu, fattar inte hur jag ska hinna med allt!

yeey

Varit riktigt duktig och pluggat idag :) Powerpointen blev klar och ska väl plugga in texten imorn på bussen eller något :) Har dessutom tränat! 10x4 situps och 40 grejer armlyft (typ) utan vikt. De e najs!

Längtar till heelg! Men fett scary att flyga helt själv! Eller de som e mest scary e väl att hitta till flygplatsen och komma på flyget utan att typ tappa bort sej o dö :P
Närå, det ska bli skitkul att komma till Umeå. Saknar min bror och älskar dessutom att åka till andra städer! Ska shoppa en hel del om jag hinner ;)
På lördag ska vi tydligen till en polare och käka middag och sedan ut på krogen, det blir nice :)

Billy Talent konsert 6e februari! Jag vill verkligen gå, måste hitta nån som vill hänga på! :)

Pratade med Matilda igår, hon är grymt saknad!
Älskar dej vännen, du är bäst <3

aulan

Ska sitta i aulan och lyssna på föreläsning halva dagen, inte så kul precis..


"/

För jävla komplicerat och jobbigt!


:D

Fick veta massa jobbiga grejer i onsdags som gjorde så jag fick världens adrenalinkick och inte kunde sova på natten.
Men nu är ja fan skitglad! Känns så himla skönt att ha allt klart för sig och kunna gå vidare..

Sen är jag väldigt orolig för Maja, blir nog till att ta bort henne snart.. Hon blir bara sämre och sämre. Fanfanfan! Kommer kännas konstigt när hon är borta, hon har ändå varit med mej sedan jag var 4 år och har sovit i min säng varenda natt under alla år!
Men jag har iaf Puma, en liten tröst <3

Tog spruta igår också, i skolan. Fick skitont i armen och igår kväll fick jag världens frossa och blev helt febrig. Idag har jag varit väldigt yr men gick iaf på de två sista lektionerna i skolan. Känner mej fan duktig!
Fortfarande ont i armen, men betydligt mindre yr!

ont

Det gör ont som fan, visste inte att det kunde göra såhär ont..
Känns som ett knytnävsslag i bröstet, en kniv rakt in i hjärtat.
Varför måste jag om och om igen bli påmind?
Är det inte saker som folk säger så är det saker som jag gör som associerar till det.

huvudverk

Sov i Hölö inatt. Åt taco igår kväll, kollade på idol (usch) och sen på världens bästa film Step Up! De va najs.

Idag har jag grym huvudverk, hatar regnväder :(

Fin dag

Grå, men ändå fin dag! Vaknade vid 9, inte kunnat sova spec. bra nu på morgonen eftersom Tage kom in och skulle vara jättegosig och jättebusig på samma gång.
Nu ska jag väl rota lite efter frukost, finns det ingen måste jag gå och handla och det orkar jag verkligen inte..
Ska ut och leta present till Becka också och dessutom försöka plugga lite!


Pizza o TV

Är i Trosa och ska precis käka pizza, Mexikana såklart ;) Rätt charmig kille där nere, haha.
Hoppas det går något bra på TV nu också, då blir kvällen fulländad :)
Imorn blir det till att stanna hemma, plugga lite och senare åka till Malmköping för att träna för IA. Det ska bli kul och en bra avslutning innan både min och Raudurs vila :)

Kan inte påstå att jag förstår dej speciellt bra, men jag pallar inte bry mej längre. Thats it, jag har sagt mitt!
Sen är mitt rum grymt snyggt asså, den gröna lampan lyser upp hela skiten och det är jättemyysigt!


en väldigt trött dag

Känner att jag har sovit på tok för lite den här helgen.. Min hjärna fungerar inte korrekt och jag är allmänt sengångare! I Fredags var jag på krogen och kom hem vid 2. Dagen efter sov jag iof till 12, men på söndagen somnade jag vid halv 1 och gick upp halv 6! Skulle iväg på tävling..

Gick btw bra på tävlingen, lite tungt underlag för honom så det blev ingen bra tölt.. Men på 2gången (trav, galopp) slutade vi på 6.03! Låg 3a av vuxna och ungdomar och 2a av ungdomarna, men skippade finalen för den var sist av allt och jag hade kommit hem typ 9 då!
satt iaf och skrattade genom hela 2gången, min häst var så himla underbar! Han gjorde prevcis det jag bad honom om och var så himla söt när han sneglade på publiken :)
Ibland undrar jag om jag verkligen är rätt person att äga denna underbara häst, om jag är tillräckligt duktig och förtjänar honom! Men blir alltid lika varm om hjärtat varje gång någon okänd kommer fram på tävling eller träning och berömmer oss :)




Hur som helst, den här dagen har varit jävligt piss.. Alldeles för trött för att må bra, dessutom har jag varit så jävla nere så jag vet inte vad fan jag ska göra!
VAD FAN SKA JAG GÖRA!!!??
Kan ingen bara ge mej en mall över resten av mitt liv, skriva exakt vad jag ska säga och göra så jag slipper tänka själv och göra fler misstag? Nehepp.... trisst!


!

Hatar mig själv mest av allt just nu!
Ne nu ska ja fan trösta mej själv genom att käka fläskkotlett, pommes och beasås (bearnÉsås som jag säger!) sen blire kanske kladdkaka? Får se vad jag orkar ;)
Ska dessutom ta fram min depplåtlista och dundra i hela huset, för nu är jag ensam och hatar allt!!!


-



Vet fan inte hur jag ska göra.. Fast i något jag inte kan ta mig ur!
Vill inte skita i det, men samtidigt orkar jag inte det här. Blir så jävla osäker hela tiden, pallar inte det mer!
Ska jag bara skita i allt och gå vidare? En jävligt bra fråga..


maskinen

Grymt bra kväll igår!
Världens drag och man kom hem ganska döv och det tjöt som fan i öronen..

Vaknade 12 idag, åkte hem och möttes av mindre roliga saker.. Fan vad jobbigt det ska vara när man alltid måste välja mellan kompisar eller intresset, varför kan jag aldrig göra det ena utan att känna att jag försummar det andra?!
Aja, det löste sig lite iaf..

Nu ska jag försöka plugga!

RSS 2.0