:(

Fan, känner mej sämre igen, efter igår! Blir inget rida för mej i helgen, härligt nu när man känner sej peppad infr tävlingen!

Ikväll blir det maskinen, men känner att jag borde ta det lite lugnt då. (Lycka till med det..)

(<3..)

bra dag

Grymt bra dag idag med helkass början!
Från att nästan vilja sluta med hästar (inte pga raudur!) till att typ vara superglad både pga en superlektion för Ia och pga en annan sak.

Ia är verkligen en grym tränare. Hon är både pedagogisk, sjysst och kan sin sak.
Fick mycket beröm, hon tyckte Raudur var grymt fin :) Mycket lik Frami (han blängde likadant på Ia som Frami hade gjort alla gånger som Denni red för henne, hehe..) bland de avkommor som hon sett som är mest lik honom.
Lite kul att rida för henne eftersom hon känner Frami väldigt bra och även Móra, som är Raudurs mamma.
Hon sa att Raudur hade fått sin stora aktion från Frami, men sin rörlighet från Móra. Frami kunde tex inte galoppera lugnt och samlat naturligt, utan behövde mycket träning för det. Men däremot fick han ju 9or för galoppen på visningen, men då visade han räsergalopp typ..

Tränade iaf tölten.. Att han skulle hitta en bra form, varken för hög eller för låg..
Det som var bra med Ia var att hon inte ville pressa tölt, tölt hela tiden utan var noga med att när han hade gått i bra tölt ett litet tag skulle han få sträcka ut i trav eller skritt. Så han alltid är positiv till arbete :)

Aja.. en toppendag som sagt! :)


*host*

Rethosta är det värsta som finns, den vill aldrig gå över...

Var hos Alice över natten, satt uppe med henne och Jonna typ hela natten och snackade skit! Alice är grymt bra att snacka skit med..
Först satte vi på filmen "top secret" typ den sjukaste filmen jag har sett.. Men grymt rolig var den, spec när man var så jävla speedad som jag var!
Vi bakade chokladbollar också:
150 g. smör
8dl havregryn
2 dl oboy
1dl socker
2 dl starkt kaffe
en jävla massa vaniljsocker
Allt det där smetades ihop till en gegga som sen blev bollar med pärlsocker runt, mmm!!

Kom väl i säng runt halv 4, sen vaknade man 10 av att 2 ungar sprang runt o skrek, härligt! Låg och drog mej till halv 11.. Hände inte så mycket, käkade frukost, Jonna åkte, hjälpte till att fordra djuren och sen skjussade Alice hem mej..

När jag kom hem blev det till att måla massa rum, nästan klar nu ;)

(varför blir jag så varm varje gång?)

stan

Idag var jag i södertälje med Julia, Malin och Daniela! Härligt att komma ut lite efter att ha legat hemma hela helgen!
Fikade iaf, latte och morotskaka ;) mums! Sen drog vi och kollade lite grejer, köpte en myysig mössa på JC, äntligen en som jag kan ha utan att se ut som en stor jävla mupp! (ser bara ut som en liten mupp, haha).
Köpte också en coctailbok, så nu kommer det bli fett med coctails hos mej, kom o smaka! Nejmen jag skulle lätt vilja lära mig sånt, ha en egen liten bar hemma ;)

Imorgon ska jag försöka hinna rida och måla rum innan 2, sedan kommer Alice och hämtar mej. Jag ska till Tystberga till torsdag, mysigt! Jonna ska vara där också så då får man träffa henne, kul! ;)

Sen blir det kurs för Ia på fredag och maskinen på lördag. Vart fan ska jag klämma in plugg?!

hahaha <3



Sen kom hon med en till lite udda kur, den här gången mot spegelskräck, men den tänker jag inte skriva här för den är bara min ;)

fanfanfan

Där försvann marken under mina fötter.. Vad fan ska man tänka? Vad fan ska man göra? Varför gör du så? Spelar det ingen roll? Jag skiter i allt just nu, orkar inte med det här mer! Allt ska fan bli som vanligt igen.. För jag orkar inte med den här skiten längre!


fan

Jag vill verkligen göra något imorn, men nej då säger min kära mor att jag måste vara hemma för jag har varit så jävla sjuk o blablabla! Kan få massa följdsjukdomar o tjohej så dör jag! ..typ
Får se hur jag mår imorn..

yippie...

febern har gått upp igen, blir jag fan aldrig frisk? Så jävla rastlös!!!

film + musik = <3

Nu sitter jag och lyssnar på grym musik (spotify) och började kolla på supersugen. Det gick inte så bra eftersom jag fastnade vid facebook och bloggen (som vanligt) dessutom är jag inte så sugen på komedi längre, var det igår när jag laddade hem filmen.. Tror jag ska ladda hem moulin rouge och kolla på sen, en riktig snyftarfilm, behöver jag just nu ;)


Lite svårt att inse att man kanske har förlorat en vän som har stått en så himla nära. Kanske inte förlorat att man aldrig kommer få kontakt igen, men förlorat så man aldrig mer kommer stå varandra så nära igen.. Att man är borta från varandra så länge så man kommer att ha förändrats totalt när man träffas igen. För det kommer ta grymt lång tid innan vi träffas under normala förhållanden!



Dagens låt: Coldplay - Viva la vida
Dagens humör: Sjukdepp, mycket tankar. Men ändå jävligt glad!
Dagens mat: vindruvor <3 (sugen på pizza!)
Dagens planer: Film, musik och bok!


Raudur från Gårdeby <3

Skrev inte så mycket om hur det gick igår på träningen. Tänkte att jag kan göra det nu :)
Som sagt, Raudur var helt underbar. Jag lär mig mer och mer av att rida honom, man märker direkt när man gör rätt och när man gör fel. Gör man fel är han som en vanlig häst med lite extra aktion, gör man rätt blir han som en dröm. Han blir känslig och lyhörd, sväv i traven och helt ren tölt. Grymt flott och ´bara flyter fram :) Jag älskar den hästen så grymt mycket, alltid lika positiv till allting! Klippte honom i måndags, första ggn han blev klippt. Var helt lugn som om han aldrig hade gjort annat. Men han var grymt söt och snosade mig i nacken när jag skulle lyfta upp frambenet för att mamma skulle komma åt under det :) <3

Aja.. igår fick jag träna på tölten som vanligt, efter att Hinni hade sett traven och sagt att han var väldigt fin där. Jag har kommit på att jag måste driva mer och rida mer med sätet för att han ska få det där riktiga schwunget i stegen.
Fick träna på att han skulle gå i tölttakt i skritten men samtidigt söka sig framåt, nedåt. Han har nämligen börjat koppla tölten lite till att ta upp huvudet och stressa iväg. Bara för att jag samlar till tölt ska det inte betyda att han ska tölta utan jag ska kunna släppa ut honom igen för att gå i lugn skritt.. Fick mycket beröm, hinni sa att han såg flott och fin ut när jag väl kunde komma fram i långsam tölt i låg form :) Hinni red också lite (tror han tycker det är kul att rida min häst för han gör det varje gång, hehe..) och efter att ha jobbat Raudur i tölttaktig skritt och sen i långsam tölt pressade han lite extra. Min häst blev underbart fin <3

Hinni sa också att Charlotta har börjat rida in ett halvsyskon till Raudur (framidotter) och att han nog aldrig har sett en så flott häst förrut! Kul :)


Booring!

Fortfarande sjuk, men betydligt bättre. Jag har bara sovit, suttit vid datorn och läst idag, kul liv! Så himla rastlös just nu, är van vid att vara ute mycket och nu har jag legat i en säng hela dagen.. Men jag har iaf käkat glass och mamma ska komma hem med choklad och vindruvor ;)

Jens ringde idag, jag blev jätteglad! Vi snackar inte så ofta och jag saknar honom grymt mycket.. Han undrade typ hur jag mådde osv. Jag vill till ume snart!! <3 Saknar Lina också..


sjuk

Härligt att va sjuk! Eller inte, har redan tröttnat på att inte kunna göra vad jag vill! Hoppas det inte går ut över höstlovet bara, för då ska jag måla rum, va me polare m.m.!
Frida hade en fin kur mot feber:
- jag har en bra kur mot feber
- gå in i vardags rummet
- ställ dig på huvudet och då menar jag stå på huvudet med fötterna...
- men det är viktigt att du har en sko med ordentlig sula så att inte du halkar
- 22.5 halvt varv medsols
- vid det här laget är du halvt medvetslöst om inte helt
- be då ngn att bära dig till din säng och lägga dig med fötterna på huvudkudden...
- sedan efter ca 3 h vaknar du feberfri!! (eller var det 3 dagar?)

Aja, huvet ömmar, ryggen ömmar, halsen kittlar osv! Kan ingen bara komma hit o ta hand om mej? :(

Raudur var iaf underbar idag på det enda passet jag hann med pga att jag blev sjuk. Det går faktiskt framåt, vi hittar varandra mer och mer, kul! :)

Stälje

Gick runt lite på stan med Julia o Malin. Fotade lite på vägen ner från skolan, blev lite småfint ;) Nere på stan tog vi en fika (Bagel+brownie+latte=perfekt!) och därefter gick vi runt i lite affärer. Jag hade verkligen bestämt mig för att köpa något den här gången, och så blev det.
En jacka, ord.pris var 399 kr, men det var 50% rabatt så det blev super :D Äntligen har man en lite kortare jacka så man inte behöver typ dö när det är varmare än typ -30C.
Sen köpte jag en mysig tjocktröja också, pösig o fin med stor luva :) Blev ett långt linne/t-shirt också med star warsmotiv, haha!
Malin - Kolla Tove en tröja med star wars!
Jag - ååh den måste jag ha!!
Hehe.. Men den är faktiskt snygg, satt som ett smäck ;)

Fan, tror jag kommer bli sjuk när som helst! Kul nu när det snart är höstlov? Lyckas alltid tajma fint...
Har iaf hosta och nu börjar jag känna lite huvudverk också, yey!

skulan

Sitter i skolan o skriver lite engelska, har en timme på mig att bli klar.. Det här ska jag fixa! ;) Jag är bestämd nu, jag ska ta tag i skolan, i relationen till min mamma och ja.. Jag ska fan ta tag i allt! Det blir så fel, när jag precis har fått en relation till pappa som faktiskt känns jävligt bra (Iof offrade jag att flytta ifrån honom pga det), så blir det fel med mamma ist! Jag tror eg. problemet är att jag känner mej så jävla låst hemma, jag vill vara fri att göra vad jag vill!

Hur som helst så ska jag dra till stan sen med girlsen, shoppa massa och kanske fota lite? :)

JAG ÄR KLAR!


Älskar låten <3


<3

<3


pluggat

Jaa! Jag tog tag i skiten och pluggade lite! Känner mej äkta stolt över mej själv :P Kanske fixar det här iaf?

har förresten klippt lillplutten idag, han blev riktigt snygg ;)

Sen tror jag att jag har bestämt mej.. Puma får stanna hos mej :) Hon är så söt, har aldrig stött på en kattunge som har kurrat så mycket som hon gör :) Sen följer hon med mej när jag flyttar, kan vara lite mysigt med sällskap när man bor själv ;) Och ska man bort någonstans har mamma sagt att hon kan komma hit, så det är också lugnt!

...

Ännu en lektion där jag inte gör ett piss! Känns underbart bra det här, eller inte... Inte ens grafisk kommunikation är kul längre, då är något jävligt fel! Jag har tappat all motivation till arbete öht!
Fan nu går jag och dör...


Hemma

Snacka om att det var röj nere på sportbaren inatt, nästan så man ville dra dit ;)
Kom precis från Trosa och ska röja lite i rummet, vill flytta ut härifrån så fort som möjligt!

På onsdag när vi är lediga funderar jag på att dra till tälje ändå och shoppa lite grejer, måste ha kläder!
Funderar på att köpa lite skivor på cdon också, det är ändå ganska najs med skivor..
Skulle vilja ha den här---> http://cdon.se/musik/dead_by_april/dead_by_april_%28cd%2bdvd%29-4188359


White flag

I know you think that I shouldn't still love you
I'll tell you that
But if I didn't say it
Well, I'd still have felt it
Where's the sense in that?

I promise I'm not trying to make your life harder
Or return to where we were

Well I will go down with this ship
And I won't put my hands up and surrender
There will be no white flag above my door
I'm in love and always will be

I know I left too much mess
And destruction to come back again
And I caused nothing but trouble
I understand if you can't talk to me again
And if you live by the rules of "It's over"
Then I'm sure that makes sense

Well I will go down with this ship
And I won't put my hands up and surrender
There will be no white flag above my door
I'm in love and always will be

And when we meet
Which I'm sure we will
All that was then
Will be there still
I'll let it pass
And hold my tongue
And you will think
That I've moved on

Well I will go down with this ship
And I won't put my hands up and surrender
There will be no white flag above my door
I'm in love and always will be

Well I will go down with this ship
And I won't put my hands up and surrender
There will be no white flag above my door
I'm in love and always will be

I will go down with this ship
And I won't put my hands up and surrender
There will be no white flag above my door
I'm in love and always will be

;)

Min dag har varit ganska så... super!

Nu håller jag på att baka kladdkaka, ska bli jävligt gott :P Har en galen katt här också, rusar runt som en liten galning o e ruskigt söt :D

Uppdatering:
Nu börjar jag bli riktigt trött, men vill inte somna. Helgen får bara inte ta slut, orkar inte med skolan och stressen! Men på onsdag är vi lediga om vi har gjort klart allt (jag ska ha gjort klart allt!) och nästa vecka är det höstlov :)


bara för att jag inte orkar mer!

Pluggat hela kvällen, kanske inte så aktivt men iallafall! Varvat med massa cola, msn och tv... Nu är jag snart klar, jävligt skönt! Och jävligt skönt att ha en farsa som har skrivit vår studiebok och som kan allt, bara att fråga om man undrar ngt! Snacka om att jag skulle ha varit körd utan honom...

Idag har det varit en skum dag, varit helt borta! Kännts som om det har varit en tjock dimma i huvudet och har haft konstant huvudverk. Inte bra! Borde ändra mina sovvanor och inte sitta uppe till typ 11, halv 12 och sen gå upp 6 på morgonen! Nej, minst 9 timmar ska jag sova för att vara utvilad!

Älskade Vidar <3

Ett halvår sedan, jag kan inte fatta det!

Får en stor klump i halsen när jag tänker på det, hur fort allt egentligen gick! Jag hängde inte med och tror inte jag har fattat vad som hände än!
På två veckor från att vara fullt frisk och aldrig ha gått bättre förrut eller varit gladare till att bara vara borta!
Känns nästan som att han visste vad som skulle hända och därför gjorde allt för att jag skulle få en sista underbar månad med honom..
Amen tjena, men det känns fan så!

fanfanfanfanfan!!!


Vill för mycket...



Jag har för mycket saker jag vill göra och alldeles för lite tid "/ Tycker jag håller igång hela tiden, men hinner inte med allt.
Jag vill verkligen satsa på ridningen, nu när jag har en så himla lovande häst som alla säger att jag kan komma hur långt som helst med. På varenda kurs/tävling jag är på får jag någon kommentar om att han är så fin och att vi kan komma väldigt långt. Dom blir alltid lika förvånade när jag säger att han bara är 5 år..
Men jag får ångest, kommer jag kunna göra honom till den superhäst han kan bli? Är jag en tillräckligt duktig ryttare? Lite sent nu att ens tänka tanken att jag gjorde fel val när jag valde att köpa honom, och jag ångrar verkligen inte det valet! Men samtidigt vill jag göra så mycket annat också.. Jag vill satsa på fotograferingen, men känner att jag aldrig har tid! Dessutom vill jag vara med mina polare, alltid när jag har varit borta ngn helg är det massa att göra hemma och jag får ångest över att inte ha ridit..
Dessutom vill jag flytta hemifrån, vilket inte heller funkar när jag har häst. Men jag älskar honom så mycket!!

Det perfekta livet för Tove skulle helt klart vara att flytta hemifrån och ha Raudur inackorderad (gratis!). Bara kunna strunta i honom för en helg utan att han mår dåligt, kanske tom en hel vecka ibland! Men sen kunna komma tillbaka och rida en lika underbar och fin häst igen. Snacka om att låta bortskämd..



Etuna - Oxelösund

Träffade Adde i etuna igår, nice nice.
Orkade inte dra hem sen på kvällen så ja hamnade i Oxelösund hos Malin :P Satt o glodde på sjuka videoklipp, men blev så jävla trött så orkade knappt garva. Men sen när man väl hade lagt sej var man ju pigg som fan igen! Somnade väl vid 2..

Aja nu ska jag dra !


stan med tjejorna

Hade temadag idag, grafisk kommunikation och designade presentaskar. Min blev för en aprikosmarmelad, skitful!
Sen blev det en fin eftermiddag med tjejorna på stan =)
Jag, Julia o Malin drog till ett fik, sen kom Ellen o Jocke. Snackade en hel del, men jag var mest överspeedad (inte bra!). Sen drog vi o köpte present till Daniela ^^ (jag säger inte vaad).
Iaf en mysig dag :P


p.s. jag älskar min häst, han var underbar idag <3


värdelös

Känner mej totalt jävla värdelös just nu! Är väldigt bra på att misslyckas med precis allt...
I princip förlorat den som jag tyckte allra mest om, iof kunde jag väl inte göra så mycket för att undvika det.

Sumpar skolan totalt, hur mycket jag än tycker att jag pluggar så får jag bara max VG på allt! Matte - VG Kultur & idé-hitoria - VG+. Jag pluggar väl inte tillräckligt, men är för slö för att plugga tillräckligt. VG räcker inte för att komma in på det jag vill, så får väl sluta som gatusopare eller ngt jävla skit!

Körkortet kommer väl gå åt helvete eftersom jag aldrig pluggar till det heller! Amen visst tjena att jag kommer kunna ta det i höst. Vill verkligen det, men jag är för lat för att plugga och kan inte tänka framåt!

Tjena lixom att jag är motiverad, som många säger! Så jävla omotiverad som man kan bli...
Sen är det lite andra saker också, som jag inte tar upp här...



lycklig

Varför blir jag så jävla glad? Från botten till toppen och så tillbaka igen, jag vet fan inte vad det är med mej :S


Hinnikurs

Var bara i skolan första lektionen för att göra svenskaprov, sedan stack jag på träning i Järna.
Det är verkligen jättebra att träna där. Det är bra med en fast tränare som kan följa min och raudurs utveckling, dessutom är Hinni verkligen grymt bra. Han är duktig, pedagogisk och har dessutom humor ;)
Sjysst folk på träningen också.

Raudur var lite okoncentrerad idag (som vanligt, unghästfasoner ;) ) så jag fick jobba med hans uppmärksamhet en del med one rain stop. Gick väldigt bra och när han väl lyssnade på mej kunde jag jobba honom i långsam, bärande tölt. Efter ett tag fick jag öka på lite, vilket gick bra.
Han är fin, min häst <3

När jag sa till Hinni att jag hade svårt med balansen på Raudur, eftersom jag är ovan vid hans rörelser, tyckte han att det var ett lyxproblem, hehe...


Ne nu borde jag fan skriva klart min rapport, så den blir klar någon gång!


"som en boll kommer jag tillbaks till daj" - varför tänker jag på William när jag hör den? haha

RSS 2.0